Kivitalojen pinnoitukset ja maalaustyöt asiakaslähtöisesti Lempäälässä

Ota yhteyttä!
Pensseli.

Maalauspalvelu Lippo Oy:n erikoisalaa ovat maalaustyöt sekä seinien pinnoitukset. Meillä on vankka 25 vuoden kokemus alalta, ja osaamisemme näkyy työnjäljessä. Palvelemme pääosin yksityisiä rakentajia ja rakennuttajia niin uudisrakennuskohteissa kuin saneeraus- ja remonttikohteissakin. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun – lähtökohtanamme on aina tyytyväinen asiakas. Toimialueemme kattaa Lempäälän lisäksi koko Pirkanmaan. Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti erilaiset maalaustyöt niin sisä- kuin ulkoseinienkin osalta. Teemme myös kivitalojen pinnoitukset ja sokkelien rappaukset huolellisesti ja ammattitaidolla. Palveluvalikoimaamme kuuluvat lisäksi peltikattojen maalaukset sekä perinnekäsittelyt.

Ulkomaalaukset

Talon ulkomaalauksen tarpeen voi yleensä nähdä paljain silmin maalipinnan kulumisesta. Ne ulkoseinät, joihin sääolosuhteet pääsevät eniten vaikuttamaan, paljastavat maalaustarpeen ensimmäisinä.


Maalin haalistuminen tai lohkeilu ei kuitenkaan ole pelkästään esteettinen ongelma, vaan maalipinnan kalvon rikkoonnuttua myös sen antama suoja rakenteelle on heikentynyt. Tästä syystä maalausvälien vuosisuosituksiin on syytä suhtautua vain suuntaa antavina vinkkeinä, ja todellisen maalaustarpeen selvittämisessä kannattaa hyödyntää aistinvaraista tarkastelua. 


Maalauspalvelu Lippo Oy tulee paikan päälle tekemään ilmaisen arvion niin maalaustarpeesta kuin urakan hinnastakin. Toteutamme kaikki ulkomaalaus- ja ulkopinnoitustyöt vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Maalaamme talojen ulkoseinät ja peltikatot, teemme näyttävät kivitalojen rappaukset ja sokkelirappaukset sekä erityisosaamista vaativat perinnekäsittelyt.

Sisämaalaukset

Sisämaalauksilla saadaan helposti ja kohtuullisen edullisesti kirkastettua kodin ilmettä tai luotua toivottua sisustustunnelmaa. Joskus maalaaminen on kuitenkin tarpeen myös rakenteellisista syistä, esimerkiksi kosteissa tiloissa maalipinta on kovemman rasituksen alaisena kuin kuivissa huonetiloissa. 


Maalaamme kaikki sisäpinnat niin uudisrakennuskohteissa kuin saneerauskohteissakin. Teettäessäsi maalaustyöt ammattilaisella saat laadukkaan lopputuloksen ja maalipinnan, joka kestää katseen. Toteutamme kaikki työt täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. 


Onko suunnitelmissasi kodin maalaaminen tai kivitalon pinnoitus Lempäälässä tai muualla Pirkanmaalla? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava kokonaisuus!

Soita nyt!