Ulkomaalaukset ja pinnoitukset vahvalla ammattitaidolla Pirkanmaalla

Ota yhteyttä!
Pensseli.

Maalauspalvelu Lippo Oy on ulkomaalauksien kokenut asiantuntija. Palvelemme joustavasti Pirkanmaalla ja sopimuksen mukaan ympäri Suomen.

 

Talon ulkomaalauksen tarpeen voi yleensä nähdä paljain silmin maalipinnan kulumisesta. Ne ulkoseinät, joihin sääolosuhteet pääsevät eniten vaikuttamaan, paljastavat maalaustarpeen ensimmäisinä.

 

Maalin haalistuminen tai lohkeilu ei kuitenkaan ole pelkästään esteettinen ongelma, vaan maalipinnan kalvon rikkoonnuttua myös sen antama suoja rakenteelle on heikentynyt. Tästä syystä maalausvälien vuosisuosituksiin on syytä suhtautua vain suuntaa antavina vinkkeinä, ja todellisen maalaustarpeen selvittämisessä kannattaa hyödyntää aistinvaraista tarkastelua. 

 

Maalauspalvelu Lippo Oy tulee paikan päälle tekemään ilmaisen arvion niin maalaustarpeesta kuin urakan hinnastakin. Toteutamme kaikki ulkomaalaus- ja ulkopinnoitustyöt vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Maalaamme talojen ulkoseinät ja peltikatot, teemme näyttävät kivitalojen rappaukset ja sokkelirappaukset sekä erityisosaamista vaativat perinnekäsittelyt.